Tipuri de cursuri si certificate

Cursuri pentru examenul KET (Key English Test) - nivelul A2 pe Scala Comuna Europeana.
Examenul KET testeaza capacitatea de a exprima nevoi de baza in situatii de zi cu zi. Este un examen de nivel elementar, potrivit pentru persoane de peste 13 ani.
Examenul cuprinde trei probe:

 


- Reading and Writing: 1 ora si 10 minute
- Listening: 25 minute
- Speaking: 8 - 10 minute

 

Cursuri pentru examenul PET (Preliminary English Test) - nivelul B1 pe Scala Comuna Europeana.
Examenul PET este conceput pentru cei ce pot folosi limba engleza in situatii curente si la locul de munca, intr-un mediu de limba engleza. Presupune cunostinte de engleza uzuala, intelegerea unor texte sau carti simple, redactarea unei scrisori personale, un vocabular destul de amplu si abilitatea de a comunica in situatii diferite.
Examenul cuprinde trei probe:
- Reading and Writing: 1 ora si 30 minute
- Listening: 30 minute
- Speaking: 10 - 12 minute

 

Cursuri pentru examenul FCE (First Certificate in English) - nivelul B2 pe Scala Comuna Europeana.
FCE este un examen la nivel intermediary care necesita competente lingvistice complete. Poate fi folosit pentru angajare si studii, fiind recunoscut de multe universitati si institutii. Este o dovada a nivelului mediu de cunoastere a limbii engleze.
Examenul cuprinde cinci probe:
- Reading: 1 ora si 15 minute
- Writing: 1 ora si 30 minute
- Use of Enflish: 1 ora si 15 minute
- Listening: 40 minute
- Speaking: 14 minute

 

Cursuri pentru examenul CAE (Certificate in Advanced English) - nivelul C1 pe Scala Comuna Europeana
CAE este un examen la nivel avansat, util celor care au nevoie de limba engleza pentru anagajare sau pentru studii. Este recunoscut de majoritatea universitatilor din Marea Britanie ca test de admitere la studii.
In Romania este acceptat de majoritatea universitatilor de stat si particulare ca substitut al testului de limba straina de la admitere, licenta, master, doctorat.
Examenul cuprinde cinci probe:
- Reading: 1 ora si 15 minute
- Writing: 2 ore
- English in Use: 1 ora si 30 minute
- Listening: 45 minute
- Speaking: 15 minute

 

Cursuri pentru examenul CPE (Certificate of Proficiency English) - nivelul C2 pe Scala Comuna Europeana
CPE este examenul aflat la cel mai avansat nivel, acela al unui vorbitor nativ educat. Este acceptat pentru admiterea in universitati in Marea Britanie, in alte tari anglofone si de catre organizatii si asociatii profesionale din intreaga lume. Unele dintre acestea il accepta si ca o garantie a capacitatii de a preda limba engleza. Se adreseaza celor care cunosc excelent limba engleza si se descurca in orice situatie sau context care presupune cunoasterea limbii engleze. Examenul cuprinde cinci probe:
- Readind: 1 ora si 30 minute
- Writing: 2 ore
- English in Use: 1 ora si 30 minute
- Listening: 40 minute
- Speaking: 19 minute

 

Cursuri pentru examenele TOEFL

 

Examenele TOEFL (Test of English as a Foreign Language) evalueaza cunoasterea limbii engleze de catre persoane care au alta limba materna.
Examenele TOEFL sunt recunoscute de peste 4500 de institutii (universitati, scoli, agentii, organizatii si angajatori) din 80 de tari de pe toate continentele si in mod deosebit in Statele Unite al Americii.
Sunt folositoare pentru inscrierea la institutii de invatamant, cursuri postliceale, pre si post universitare, pentru angajare si promovare. Rezultatul fiind exprimat printr-un punctaj, fiecare institutie care solicita testul isi stabileste propriul punctaj optim.
TOEFL, administrat de Serviciul pentru Testari Educationale (ETS), este organizat la nivel international printr-o retea computerizata si se sustine cu precadere la calculator. In zonele unde accesul la calculator este socotit dificil, testul are si un format scris (paper-based).

 

TARIFE CURSURI PENTRU EXAMENE CAE & TOEFL
PENTRU GRUPE DE 2 PERSOANE
(sedinta este de 2 ore )

 

TOEFL

CAMBRIDGE

100 RON/ 2h

100 RON/ 2h

 

TARIFE CURSURI PENTRU EXAMENE CAE & TOEFL
PENTRU STUDIUL INDIVIDUAL
(sedinta este de 2 ore )

 

TOEFL

CAMBRIDGE

120 RON/ 2h

120 RON/ 2h


.